Vecka 21
Vi har gluten och laktosfria alternativ varje dag
Måndag
Stekt kummelfile med dansk remuladsås och citron
Lågtempat dillkött med slantade morötter samt rostade potatis
Pasta pesto
Tisdag
Pocherad fiskfile’med vitvinsås o semidry tomater
Raggmunk med fläsk o lingon/Alt löksås
Spagetti bolognese
Veg : Råraka med tångkaviar,gräddfil o rödlök
Onsdag
Stekt makrill med stuvad spenat
Köttbullar med gräddsås och potatismos,lingon
Veg : Vegobullar med tomatsås
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor/Alt Sparrissoppa
Fläskytterfile Charlemange(champstuv,bea)
Dagens pasta
Fredag
Fisksoppa m aioli o rostad vitlöksbaguette
Fläskmedaljonger med whiskeysås samt rösti
Vegetarisk : Fahitas på biffstyle strips m salca,nachos o ris
Fredagar bjuder vi på dessert
115:-
Lunchhäfte 1050:-
Lunch mellan 11-13,30
Tel 031-3890654 www.jpes.se
115:-
10 Lunches 1050:-
On Fridays we also serve dessert or cake
På fredagar serverar vi även dessert eller kaka
Vecka 20
Vi har gluten och laktosfria alternativ varje dag
Måndag
Stekt spättafile’ med kall skagensås och citron
Stekt kycklingfile’på grönsaksbädd med srirachamajonäs,koriander
Pasta : Carbonara
Veg : Stekt cornfile på grönsaksbädd med srirachamajonäs,koriander
Tisdag
Havets Wallenbergare med hummersås och potatismos
Raggmunk med stekt fläsk o lingon(GF;LF)/Alt löksås
Massaman curry m bambuskott grönsaker o kyckling
Veg : Massaman curry m bambuskott grönsaker o chickenstyle strips
Onsdag
Pankopanerad dagens fångst med sås verte o citron
Pannbiff med lök
Pasta med fläskfile i pepparsås
Veg : Västerbottenpaj med blandsallad
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor/Husets fisksoppa
Helstekt kotlettrad på grekiskt vis(oliver,fetaost,tzatsiki)
Pasta : Lax med bladspenat och vitvinsås
Fredag
Sprödstekt kolja med ramslökshollandaise o citron
Högrevsburgare med tillbehör
Vegetarisk burgare
Fredagar bjuder vi på dessert
115:-
Tiokort 1050:-
Lunch mellan 11-13,30
115:-
På fredagar serverar vi även Dessert